Rüyada yeni hamile kaldığını görmek

Rüyada yeni hamile kaldığını görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Rüyada yeni hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada yeni hamile kaldığını görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada yeni hamile kalmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada evlenmek hamile kalmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden hamile kalmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kaldığını söylemek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments