Rüyada beton sıva görmek

Rüyada beton sıva görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayır işleri yapacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada beton sıva gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Rüyada beton sıva görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada alçı sıva görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Rüyada sıva görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yeni sıvanmış ev görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıvası dökülmüş duvar görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıva yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Rüyada eve sıva yapmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada evinin sıvandığını görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Remziye Göçer Sağlık

Ruyamda bir ev gördüm bana alınmış içi beton sivali yerde dokuma kilimler yatak yorgan gordum