Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe banyo yaptırmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş ikiz bebek görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe isim koymak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş çok bebek görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğinin olduğunu görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments