Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşama hevesinden olacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş kendi bebeğini emzirmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebek kucaklamak karın artacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öpmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebeğin konuştuğunu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebek giydirmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş saçlı bebek görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments