Rüyada yeni apartmanlar görmek

Rüyada yeni apartmanlar görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, sayılacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni apartmanlar gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada yeni bir apartman görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada yeni apartmanlar görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni apartmana taşınmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments