Rüyada yengeç ısırmak

Rüyada yengeç ısırmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet eder.

Rüyada yengeç ısırmak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç ısırmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına inanılır.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç tutmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç soktuğunu görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada akrep ve yengeç görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalettir.

Rüyada yengeç yakalamak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments