Rüyada yengeç soktuğunu görmek

Rüyada yengeç soktuğunu görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç soktuğunu gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım etmeniz durumunda olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz yengeç görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yengeç görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada yengeç eti yemek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yengeç görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine inanılır.

Rüyada akrep ve yengeç görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç soktuğunu görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments