Rüyada yengeç yakalamak

Rüyada yengeç yakalamak dertlerin bölüşüleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada yengeç yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Rüyada yengeç yakalamak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yengeçler görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç yemek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada canlı yengeç yemek eline yeni fırsatların geçeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına inanılır.

Rüyada küçük yengeç görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı yengeç görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, zorlukların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada yengeç sokması görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments