Rüyada yengeç tutmak

Rüyada yengeç tutmak muradın yerine geleceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kazancında bereketin artacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç tutmak gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yengeç tutmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yengecin ısırması görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada yengeç ısırması görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına inanılır.

Rüyada turuncu yengeç görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret eder.

Rüyada gölde yengeç görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç eti görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalettir.

Rüyada canlı yengeç görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç eti yemek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments