Rüyada akrep ve yengeç görmek

Rüyada akrep ve yengeç görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada akrep ve yengeç gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada akrep ve yengeç görmek ümitlerinin son bulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç akrep görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada deniz yengeci görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada yengeç yumurtası görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde yengeç görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada yengeç toplamak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada havuzda yengeç görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde yengeç görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments