Rüyada yemyeşil bir göl görmek

Rüyada yemyeşil bir göl görmek rahatının ve gelirinin artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil bir göl gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada yemyeşil bir göl görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil ova görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil su görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil ot görmek bereketli işlere gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil vadi görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yemyeşil nehir görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine işarettir.

Rüyada yemyeşil bir yer görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments