Rüyada yemyeşil ot görmek

Rüyada yemyeşil ot görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, daha fazla para kazanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Rüyada yemyeşil ot gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Rüyada yemyeşil ot görmek kazançların artacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil bir yer görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil su görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yemyeşil tarla görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil alan görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, önünün açık olacağına alamet eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemyeşil bir orman görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments