Rüyada yediğin yemeği kusmak

Rüyada yediğin yemeği kusmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada yediğin yemeği kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada yediğin yemeği kusmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yediği yemeği kusmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Rüyada yediğini kusmak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yediği eti kusmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret eder.

Rüyada yedikleri kusmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada yediklerini kusmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık yemek ve kusmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments