Rüyada yediği yemeği kusmak

Rüyada yediği yemeği kusmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yediği yemeği kusmak gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada yediği yemeği kusmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yediğin yemeği kusmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada yediklerini kusmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada yediğini kusmak gönül gözünün açılacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada yedikleri kusmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yediği eti kusmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yemek kusmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, işsizin iş bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments