Rüyada yedikleri kusmak

Rüyada yedikleri kusmak adımlarını daha sağlam atacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yedikleri kusmak gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada yediklerini kusmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yediği eti kusmak hasret içinde kalacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada yediği yemeği kusmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada yediğin yemeği kusmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yedikleri kusmak atılan adımların boşa gideceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yediğini kusmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet eder.

Rüyada cam parçaları kusmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Rüyada taş kusmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments