Rüyada yemeği tükürmek

Rüyada yemeği tükürmek sorunların atlatılacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yemeği tükürmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada yemeğin içine tükürmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yediği yemeği tükürmek iyilik görüleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalettir.

Rüyada yemeğe tükürmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek destek göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeği tükürmek kişinin kafasının rahat edeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada birine tükürmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ele tükürmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments