Rüyada yedi bebek görmek

Rüyada yedi bebek görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Rüyada yedi bebek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe peynir yedirmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada bebeğe ekmek yedirmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği yemek yedirmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, güzel bir iş fırsatına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, edilen duaların tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek maması yedirmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments