Rüyada bebek maması yedirmek

Rüyada bebek maması yedirmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek maması yedirmek gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada bebek maması yedirmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bebek mama yedirmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kazancın her daim artacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, bir süre zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yedirmek makam ve rütbe edineceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa mama yedirmek ihanet dolu bir işe girileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments