Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek mal ve para kazanılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda size yardımcı olabilecek kişiler söylediklerinizi dinlemek isteyebilir.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada bebeğe mama yedirmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek mama yedirmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bebek maması yedirmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa mama yedirmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek rakiplerini geride bırakacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments