Rüyada yaz ve kış görmek

Rüyada yaz ve kış görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, büyük paralar kazanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaz ve kış gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaz ve kış görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada kış elması görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kış mevsimi görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Rüyada kış kar görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret eder.

Rüyada kışlık erzak görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kışlık eldiven görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kışlık mont görmek bedeninin şifa bulacağına, malının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Betül

Rüyamda önce kiştı dışarda çok sert kar fırtınası var daha sonra çok sıcak yaz oluyo öyleki sıcaktan elimi yüzümü yıkadım birinin başına Güneş geciyo daha sonra deprem oluyor binalar yıkılıyo yeni eski binalar daha sonrada sel alıyor etrafı yorumlarsanız sevinirim

Betül

Yorumlaldığınız için sağolun yeni taşındık söylediğiniz gibi umarım diğer sorunlarımda bir an önce biter

Zeynep

Selamün Aleykum rüyamda iki tane erkek bebek gördüm,ikisine de ben bakıyordum birinin isimi Aliydi.kendi evimdeydim.bir odada birine bakıp kucağımda gezdiriyodum bu amcamın torunuydu.öbür oda da bir erkek bebek daha vardı ona da ben bakıp ilgileniyodum ama tanımıyorum o bebek galiba bebekken ölen erkek kardeşimdi ona az benziyordu,sonraysa dışarı çıkıp kuzenlerimle kar topu oynadığımız görüyorum ama karlar eriyor güneş de çıkmış.bunun anlamı nedir lütfennn cevap verin