Rüyada kış kar görmek

Rüyada kış kar görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kış kar gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kış kar görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar kış görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kışlık eldiven görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada kışlık mont görmek garanti olacak bir yer edineceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada kışlık giyinmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, konforunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kış ayını görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kışlık şapka görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yaz ve kış görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yeni yerler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments