Rüyada kış elması görmek

Rüyada kış elması görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kış elması gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Rüyada kış elması görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışlık eldiven görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada yazın kışlık görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kışlık mont görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışlık şapka görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kış mevsiminde kiraz görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Rüyada kış mevsiminde denize girmek çok büyük zararlar edeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments