Rüyada yayaya çarpmak

Rüyada yayaya çarpmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kısmetinin bollaşacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yayaya çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada yayaya çarpmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına alamet eder.

Rüyada yolda yaya yürümek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada yaya hacca gitmek sorunların sürekli artacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada yaya yolculuk yapmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaya olarak hacca gitmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ayağını çarpmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzüne kapı çarpmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Rüyada kamyonu çarpmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments