Rüyada yavrulu kedi görmek

Rüyada yavrulu kedi görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sorunların üstüste geleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kıdem atlayacağına delalet eder.

Rüyada yavrulu kedi gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada yavru kediyle konuşmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusuna süt vermek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, emellere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrularken görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavrulayan kedi görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments