Rüyada yavrulayan kedi görmek

Rüyada yavrulayan kedi görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, makamından olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yavrulayan kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada bir sürü yavru kedi görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, gelirinin daimi olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi kedi görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi almak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi yavruları görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada kedi ve yavrularını görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah yavru kediler görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusu yıkamak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi öldürdüğünü görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments