Rüyada kedi yavrusu görmek

Rüyada kedi yavrusu görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, dünyasının iyileşmesine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediyle oynamak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada siyah yavru kediler görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri yavru kedi görmek rahatının da yerine geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi öpmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada kedi yavrusu yemek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları beslemek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu dışarı atmak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments