Rüyada yavru kumru görmek

Rüyada yavru kumru görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada yavru kumru gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz veya planlarınız olabilir.

Rüyada yavru kumru görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, güçlendikçe güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada bir çift kumru görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada güvercin ve kumru görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kumru kuşları görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişi kumru görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına işarettir.

Rüyada evde kumru görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta kumru görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kumru kuşu öldürmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments