Rüyada kumru kuşları görmek

Rüyada kumru kuşları görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, zorlukların artacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ilerleyeceğine, insanlara iş öğreteceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada kumru kuşları gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Rüyada evde kumru kuşu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kumru kuşu öldürmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumru kuşları görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kumru görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kumru görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift kumru görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kumru görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Rüyada kumru yumurtası görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çok günah işleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments