Rüyada hasta kumru görmek

Rüyada hasta kumru görmek her zaman neşeli olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, onları tebrik edeceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, amaçlarına ulaşmaya, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hasta kumru gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada hasta kumru görmek maddi zararını karşılayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kumru kuşu görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada kumru kuşları görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çifte kumru görmek işinden uzaklaşacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz kumru görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına inanılır.

Rüyada evde kumru görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kumru görmek muradın gerçekleşeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada pencerede kumru görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments