Rüyada bir çift kumru görmek

Rüyada bir çift kumru görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Rüyada bir çift kumru gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada bir çift kumru görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret eder.

Rüyada kumru sesi duymak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumru kuşları görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, yeni adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kumru görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalettir.

Rüyada evde kumru kuşu görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kumru görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işaret eder.

Rüyada güvercin kumru görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada kumru beslemek çarelere kavuşacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments