Rüyada yavru gergedan görmek

Rüyada yavru gergedan görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, küslükleri gidereceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işarettir.

Rüyada yavru gergedan gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Rüyada yavru gergedan görmek her şeyin gönlünce olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Rüyada gergedan kesmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gergedan görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada gergedan öldürmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gergedan boynuzu görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada gergedandan kaçmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işarettir.

Rüyada yeşil gergedan görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments