Rüyada yeşil gergedan görmek

Rüyada yeşil gergedan görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sürekli yerinde sayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil gergedan gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada yeşil gergedan görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gergedan eti yemek ticaretin önünün açılacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalettir.

Rüyada gergedan görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gergedandan kaçmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Rüyada yavru gergedan görmek allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gergedan görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gergedan kesmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gergedana binmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments