Rüyada yavru fil görmek

Rüyada yavru fil görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, fedakârlıklar yapacağına, hedeflerine kavuşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Rüyada yavru fil gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada küçük fil yavrusu görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada fil yavrusu öldürmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu görmek sorunlarından arınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada fil yavrusu doğurmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Rüyada yavru fil beslemek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil yavrusu beslemek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada fil ve yavrusu görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments