Rüyada fil ve yavrusu görmek

Rüyada fil ve yavrusu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, dertlerin günden güne artacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil ve yavrusu gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada beyaz yavru fil görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru fil sevmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu beslemek çok önemli noktalara geleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yavru fil görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada fil yavrusunu sevmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yavru fil görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments