Rüyada yatalak birine bakmak

Rüyada yatalak birine bakmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yatalak birine bakmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine yorulur.

Rüyada yatalak birine bakmak bazen fakirlik görüleceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatalak birini iyileşmiş görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada yatalak birinin iyileştiğini görmek ömrün uzun olmasına, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi yatalak görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret eder.

Rüyada hasta yatalak görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, sorunlarının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments