Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek

Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, mutluluğunun daim olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yatak gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf ve yatak görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yatak çarşafı görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalettir.

Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yatak çarşaf görmek borçlanacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı asmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nesrin

Selamlar . Rüyamda bembeyaz tertemiz işlemeli dantelli örtü serilmiş yatak gördüm fakat bembeyaz olması çok hoşuma gitti . Yorumlarsanız sevinirim