Rüyada birine çarşaf sermek

Rüyada birine çarşaf sermek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada birine çarşaf sermek gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada yere çarşaf sermek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çarşaf sermek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada birine çarşaf sermek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe çarşaf sermek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa çarşaf sermek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına işaret eder.

Rüyada yatak çarşafı sermek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, patron koltuğunda oturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments