Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek

Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, dertlerden kurtulmaya, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işarettir.

Rüyada yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek hasretliğin biteceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yaşayan kişinin ölüm haberini almak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan eşini ölmüş görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan anneyi ölmüş görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments