Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak

Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak ağzının tadının bozulacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına inanılır.

Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Planınıza sadık ilerlemenizde fayda var.

Rüyada yaşayan kişinin öldüğünü duymak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan birini öldüğünü duymak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü duymak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, günah ve suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan birini ölmüş duymak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada yaşayan birinin öleceğini duymak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin ölüm haberini duymak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments