Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Rüyada bi erkekle dudaktan öpüşmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeği dudağından öpmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments