Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak büyük başarıya ulaşılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak birçok ortaklık kurulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek verdiği emeklerin heba olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla oruç açmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments