Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yolunun açılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak büyük bir aşk yaşayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek tersliklerin yoluna gireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla birini öldürmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments