Rüyada yangın merdiveninden inmek

Rüyada yangın merdiveninden inmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada yangın merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada yangın merdiveninden inmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalettir.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, hep yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada yangın merdiveni görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş merdivenden inmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden korkarak inmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamağı inmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak merdivenden inmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments