Rüyada yangın merdiveni görmek

Rüyada yangın merdiveni görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada yangın merdiveni gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yangın merdiveninden inmek isteklerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada yangın merdiveni görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işaret eder.

Rüyada yangın söndüğünü görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada yangın deprem görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangının çıktığını görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret etmektedir.

Rüyada binada yangın görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments