Rüyada merdivenden korkarak inmek

Rüyada merdivenden korkarak inmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden korkarak inmek gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada merdivenden korkarak inmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten korkarak inmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalettir.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada ters merdiven inmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven koşarak inmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, islami olarak günahlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle inmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaygan merdivenden inmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments