Rüyada yanardağa tırmanmak

Rüyada yanardağa tırmanmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada yanardağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Rüyada yanardağa tırmanmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanardağ ateşi görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına inanılır.

Rüyada yanardağı lavı görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek insanları kıracağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanardağ külü görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Rüyada yanardağdan kaçmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada patlamış yanardağ görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments