Rüyada yanardağdan kaçmak

Rüyada yanardağdan kaçmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bir organizasyona katılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Rüyada yanardağdan kaçmak gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada yanardağdan kaçmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret eder.

Rüyada püsküren yanardağ görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanardağ ateşi görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Rüyada yanardağ lav görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağ külü görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanardağa tırmanmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulur.

Rüyada patlamış yanardağ görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments