Rüyada mumbar dolması yapmak

Rüyada mumbar dolması yapmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Rüyada mumbar dolması yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Rüyada mumbar dolması yapmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mumbar dolması yemek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalettir.

Rüyada dolma içi yapmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı biber dolması yapmak büyük atılımlar yapılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada pirinç dolma yapmak sorunların günden güne azalacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinçle dolma yapmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada lahana dolması yapmak sağlıklı ve zinde olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolma biberi yapmak hastalıklarının iyileşeceğine, özlemelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments