Rüyada yanan ateşi söndürmek

Rüyada yanan ateşi söndürmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yanlış işler yapacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalettir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Orijinal fikirler, sıra dışı yaklaşımlar, teknolojik anlamda yenilikler, elektrik elektronik başlıklı konularda haberler, alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek moralinin her zaman yerinde olacağına, can bulacağına işaret eder.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalettir.

Rüyada yanan sobayı söndürmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yanan insanı söndürmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerin günden güne bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan bir yeri söndürmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada yanan odunu söndürmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments