Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak kısmetinin kapanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine rivayet eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ateşi söndürmeye çalışmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan sobayı söndürmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine yorulur.

Rüyada yanan bir yeri söndürmek malların çoğalacağına, ana baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada yanan odunu söndürmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments